Melayu itu Indah Hebat Gagah

Just another WordPress.com weblog

Anwar liwat? Kes tidak bersabitlah!

Betulke kebanyakkan orang-orang besar PAS percaya Anwar meliwat? Bodohlah mereka? Tetapi kalau mereka percaya mungkin orang kebanyakan pun percaya.

Kata mantan PM, kalau berita bohong itu diulang-ulang, lama-lama orang percaya ianya benar. Jadi satu kuasa di Malaysia ini berusaha agar isu liwat Anwar ini diulang-ulang sampai orang semua percaya Anwar peliwat.

Tapi in the first place, kes ini tak bersabitlah! Saiful budak muda kena liwat dengan Anwar yang tua bangka?! Tak logic……

Kedua Saiful ni pun bukannya macho lagi hansem. Takkanlah Anwar tak leh ambik orang yang lagi hebat, napa nak ambik budak nerd yang poyo tu?

Ketiga, napa Si Saiful ni tak melawan kalau tak suka diliwat? Unless dia pun sendiri suka kena fuck.

Keempat, kalau dia suka, napa dia buat laporan?Mestilah nak glamer dan nak duit. Pondan2 memang giler glamer. Tapi sapa yang kasi duit? Bekas PM ke TPM sekarang?

Kelima, kononnya lepas kena liwat dia jumpa Najib. Takkanlah dia tak mandi dulu bersihkan badan dia. Takkanlah dia jalan kehulu ke hilir dengan lendir-lendir melekat-lekat dilubang jubor dia tu.

Keenam, Anwar meliwat? Mustahilllll…. anwar tu dah menopause pun.

Ketujuh, mana pergi mak bapak dia. Sapa uncle pet tu? Uncle dia kah? Napa nama dia uncle pet? tak da nama melayu yang sopan ke? Nama glamer semacam. Ni satu family giler glamer.

Kelapan, apsal Saiful tu muka happy bila buat laporan? Takda muka malu2, ishh tak malu ke kena liwat dgn jantan. Lemahhh siot…

Kesimpulannya, orang bodoh je percaya kes ni. Pikir byk-byk kali, mustahil kes ni nak bersabit. Saiful tu nak duit je, sanggup jual maruah kerana duit. Tu la melayu Malaysia rebah dek wang.

July 25, 2008 - Posted by | Uncategorized

1 Comment »

  1. bodoh la org yang percaya. kalau betul Timbalan Presiden pas tu percaya, dia memang la bodoh, dan jangan lah dia jadi presiden

    tu harun din bomoh tu pun janganlah gamaknya dia jadi mursyidul am pas

    Comment by propabality | July 25, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: